Op zoek naar partyband?

partyband
 
GENANT Dé foute partyband!
Een jaarlijks evenement waarvan de opbrengst volledig naar goede doelen gaat. Dit jaar was het rocken en feesten voor De Boemerang in Bree en Sint-Elisabeth in Peer-Wijchmaal. Als coverband foute Partyband voelden wij ons als een vreemde eend in de bijt tussen al die rock-tributenbands.
ik zoek een band
The Covrettes Modern-Retro Partyband.
U zoekt een partyband met net dat tikje meer? Een partyband die jong en oud aan het swingen krijgt, maar ook visueel geen moment verveelt? Meet the Covrettes! Laat u verrassen door drie frontzangeressen en vier topmuzikanten, in een wervelende retro-show met bekende hits, kostuumwissels en choreo's.
partyband
Ontpopt De partyband die je doet kreunen naar meer!
O N T P O P T. De partyband die je doet kreunen naar meer! Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. FrontzangerJurgen Dejaegher X-Factor 2008 bewijst dit met ONTPOPT, een lekker swingende coverband die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt.
band boeken bruiloft
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
De Partyband houdt het bij eerlijke reclamepraktijken Een mega super party, daar zijn wij voor opgeleid! Wat betreft uw succes bij het andere geslacht kunnen wij U echter niets garanderen hoewel medische tests hebben uitgewezen dat feesten met de Partyband ook gunstige effecten kan hebben op dit vlak U gelieve de bijsluiter aandachtig te lezen.
bruiloft band en dj
Partyband boeken of inhuren Atomika.
Een partyband bestaat uit een aantal artiesten/muzikanten die gezamenlijk party nummers ten gehore brengen, meestal zijn het covers. Het repertoire van een partyband bestaat dus hoofdzakelijk uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn. Partybands zijn veelal op te delen in verschillende muziekstromen zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands.
coverband zeeland
Partyband The BumbleBeez.
live muziek bruiloft
Partyband boeken Live Partyband Ritmstix.
Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin GayKortom denk je aan een coverband inhuren informeer dan naar de mogelijkheden hier bij Ritm Stix. Extra aan onze partyband.
Uncle Phil: Bootylicious partyband sets the party on fire.
UNCLE PHIL: BOOTYLICIOUS PARTYBAND. Een optreden van Uncle Phil is een mix van RnB uit New York en dance uit Ibiza. Beyoncé meets Swedish House Maffia, Bruno Mars meets Armin Van Buuren en Rihanna meets Calvin Harris. De sexy beats krijgen meer power door live drums en gitaren.
SmashDance Dé Live Partyband Experience.
De optredens beginnen beetje bij beetje binnen de komen. Check geregeld onze agenda voor nieuwe data. Wilt u ons boeken op een privé-feest, bedrijfsfeest, trouw, festival, zomerbar?, Stuur dan een mailtje naar info@smashdance.be, of bel naar het nummer 0485/80 03 15 voor meer info.
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
De aanwezigen op mijn afscheidsfeest hebben zich geamuseerd met het optreden van de beste coverband van Antwerpen en omstreken! Bedankt voor jullie super optreden, ik heb erg veel enthousiaste reacties gehoord! We willen jullie van harte bedanken voor het spetterende optreden dat jullie brachten op onze wedfest.

Contacteer ons