Meer resultaten voor partie party

partie party
 
Partie Party boeken bij Philippe Draps Entertainment.
Dit scenario speelde zich onlangs af op verschillende bedrijfs en familiefeesten, in tenten en op kermissen in het Vlaamse land. Als u tijdens een moment van onoplettendheid een optreden van Partie Party zou boeken, herhaalt het zich op uw evenement.
gitaarlessen mechelen
PartieParty Startpagina Facebook.
Het jaarlijkse nieuwjaar event. Voorproefjes zullen gebracht worden van de producties die in het voorjaar zullen doorgaan in theater Scala. Afsluiter van de avond is een knallend optreden van Partie Party. Dit alles voor maar slechts 1300, per ticket incl.
virtualsecurity.nl
FOTO. Kurt Burgelman met Partie Party op Sint-Baafs Gent Het Nieuwsblad.
Kurt Burgelman is niet weg te slaan van de Gentse Feesten. Na zijn passage met Biezebaaze en zijn akoestisch optreden op de Groentemarkt speelde hij maandag na de ploegvoorstelling van AA Gent met zijn groep Partie Party nog eens op het Sint Baafsplein.
quality systems
Partie Party promo Computer YouTube.
Op deze video is te zien hoe PARTIE PARTY met Kurt Burgelman, Bart Mareen en Guy De Mulder tijdens een optreden op het Beach festival in de Gentse Feesten er een ambiance party van maken. Standard YouTube License. Show more Show less.
snel geld lenen
FOTO: Partie Party op Zaffelaarse Belevenissen Lochristi Het Nieuwsblad.
Zondag was familiedag tijdens op de halfaugustuskermis in Zaffelare, ook bekend als Zaffelaarse Belevenissen. Vanavond stond daar de coverband Partie Party van Kurt Burgelman, Bart Mareen en Guy De Mulder op het podium, in de tent achter de kerk. Partie Party staat met hun meertalige en soms verrassende selectie van dansmuziek steevast voor ambiance.
Partie Party: Gaat Vooruit vr 24.02.17 Vooruit.
Op 24 februari verwelkomt de band Partie Party zijn diehard-fans in de Concertzaal van Vooruit. Maar niet alleen zij natuurlijk. Ook jij als toevallige passant, sympathisant, liefhebber van het betere lied of notoir feestvierder bent welkom. Partie Party zorgt voor het nodige spektakel, een aantal verrassingen én special guests.
Partie Party Showbizzsite.
You are here. Home Dit moet je weten Bio's' Partie Party. Bio: Partie Party. Foto's' van Partie Party. Partie Party Aarschot 10/07/2011. Plaats je eigen reactie. log-in of registreer om te reageren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Meest recente video's.'
Bruisende Feesten verwelkomen Paul Severs, Partie Party en. Destelbergen Het Nieuwsblad.
Bruisende Feesten verwelkomen Paul Severs, Partie Party en. reuzen Louise en Beatrijs. 07/07/2017 om 1143: Print Corrigeer. Paul Severs, twee jaar geleden zette hij de tent in Eenbeekeinde al eens op zijn kop, met zoon Christophe en schoondochter Liesje Foto: ghl.
Repeteren? Doen we nooit, behalve nu" Gent Regio HLN.
Partie Party hoopt een goeie 800 man warm te maken voor hun feestje, dat ze Partie Party gaat Vooruit hebben gedoopt. Het vindt plaats op 24 februari om 20 uur. Tickets kosten 22 euro afterparty inbegrepen en zijn te koop via www.partieparty.be.
Partie Party gaat Vooruit.
Laat dat de feestvreugde echter niet bederven. Het nodige werd reeds gedaan om dat op te vangen. Wij zorgen voor het nodige spektakel., een aantal verrassingen, special guests ook. En dit alles in een authentiek kader, op een unieke locatie.

Contacteer ons